Tilaus- ja toimitusehdot

1. Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Treenarisi verkkokaupan ylläpitäjä on Treenarix Oy / Treenarisi (palveluntarjoaja) y-tunnus 3103557-2

2. Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan asiakkaaksi. Nämä ehdot koskevat kaikkia asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu rekisteriselosteessa

3. Maksut ja hinnat

Tuotteiden ja palveluiden hinnat ovat merkittyinä verkkokaupassa niiden yhteyteen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.

4. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 020 718 1830 www.paytrail.com

4.1. Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio) Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät
https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät
https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

5. Toimitus, Omistusoikeus ja vaaranvastuu

5.1. Tiedostotuotteiden toimitus ja toimitusformaatti

Tiedostotuotteet, kuten valmiit treeniohjelmat ja ruokavaliot toimitetaan PDF-muodossa. Tilauksen jälkeen tuotteet ovat ladattavissa tilausvahvistus-sivulta. Tilauksen tuotteet lähetetään myös asiakkaan tilauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Latauslinkit ovat toiminnassa 2 viikkoa, jonka jälkeen tiedostoja ei voida enään ladata.

5.1.1. Tekijänoikeus

Tiedostotuotteiden sisältämät materiaalit ovat tekijänoikeuden suojaamia. Tekijänoikeuden omistaa Palveluntarjoaja tai tämän alihankkijat. Asiakas saa maksua vastaan rajatun käyttöoikeuden tuotteisiin. Käyttöoikeus kattaa tiedostotuotteen käytön ei kaupallisiin henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Tuotteet ja palvelut ovat tarkoitettu vain asiakkaan henkilökohtaiseen käyttöön. Näiden tuotteiden luovuttaminen edelleen katsotaan tekijänoikeuksien rikkomiseksi.

5.2. Räätälöitävien ohjelmien toimitus

Räätälöitävien ohjelmien tilauksen yhteydessä toimitetaan kartoituslomakkeet ja ohje PDFmuodossa. Tilauksen jälkeen katoituslomakkeet ovat ladattavissa tilausvahvistus-sivulta. Kartoituslomakkeet ja ohjeet lähetetään myös asiakkaan tilauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen. Latauslinkit ovat toiminnassa 2 viikkoa, jonka jälkeen tiedostoja ei voida enään ladata.
Asiakas täyttää kartoituslomekkeet ja lähettää ne täytettyinä ohjeistuksessa olevaan sähköpostiosoitteeseen tai asiakaspalvelu@treenarisi.fi

Täytettyjen lomakkeiden vastaanottamisen jälkeen palveluntarjoaja laatii asiakkaalle räätälöidyt ohjelmat ja lähettää ne asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa täytettyjen kartoituslomakkeiden vastaanottamisesta.

5.3. Palvelutuotteiden toimitus (valmennukset)

Valmennukset toimitetaan asiakkaalle erikseen sovitun mukaisesti. Tilauksen jälkeen palveluntarjoaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen sopiakseen palvelun toteuttamisesta.

5.4. Muiden kuin tilaus- ja palvelutuotteiden toimitus

Muut kuin tilaus- ja palvelutuotteet toimitetaan asiakkaalle postitse. Tuotteet toimitetaan postin kuljetettavaksi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Toimitamme tällaiset tilaukset vain Suomeen. Tilauksiin lisätään kulloinkin voimassa oleva toimituskulu.

6. Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain avaamattomassa alkuperäisessä pakkauksessa olevia, käyttämättömiä, myyntikelpoisia tuotteita.

Palautusoikeus ei koske tiedostotuotteita, vaikka asiakas ei näitä ilmoituksensa mukaan olisi ladannut.
Palautusoikeus ei myöskään koske räätälöitäviä ohjelmia, eikä muita palveluita (valmennukset), joiden toteuttaminen on aloitettu.

7. Takuu ja virhevastuu

7.1. Takuu

Laitteiden takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

7.2. Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa palveluiden, tuotteiden tai aineistojen virheellisyydestä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei vastaa mistään välittömistä, tai välillisistä vahingoista, tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että ne eivät vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoaja ei vastaa sellaisesta virheestä, joka johtuu tietokone- tai mobiiliohjelmiston puutteista tai tavasta käsitellä tuotteita, palveluita tai aineistoja.

Palveluntarjoajan vastuu rajoittuu sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti maksettujen maksujen palauttamiseen.

8. Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä ehtoja. Ehdot ovat nähtävillä palveluntarjoajan verkkosivuilla. Asiakas hyväksyy kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.