Olen Nina, 24 vuotias Personal Trainer Hyvinkäältä. Olen toiminut Personal Trainer yrittäjänä vuodesta 2016 ja päässyt auttamaan monia tavoittamaan terveemmän elämän.

Omaa liikuntataustaa minulla on jo pidemmältä ajalta. Olen harrastanut nuorempana tanssia 6 vuoden ajan. Kuntosalia olen harrastanut jo lähes 10 vuotta.

Personal Traineriksi valmistuin Tsempparilta vuoden 2016 alussa. Olen erikoistunut elämäntapamuutoksiin ja painonpudotukseen. Uskon pystyväni auttamaan sinua, oli tavoitteesi sitten mikä tahansa. Halusit sitten saada paremman olon, kasvattaa kuntoa, kiinteytyä tai saada lisää lihasmassaa, voit kääntyä puoleeni.

Toimin Hyvinkään lisäksi myös muissa kaupungeissa kohtuullisen matkan päässä. Olen tehnyt valmennuksia mm. Helsingissä, Espoossa ja Hämeenlinnassa, joten kysy ihmeessä valmennusmahdollisuutta vaikka olisitkin muualta!

Olen lempeä, mutta myös vaativa valmentaja. Treeneistä ei varmasti puutu iloa!

Personal Training

Verkkovalmennukset

Treeniohjelmat ja ruokavaliot

Personal training lähi- ja etävalmennukset juuri sinun lähtökohtiisi, tavoitteisiisi ja toiveisiisi räätälöitynä.

 

Sisältää alkukartoituksen, henkilökohtaisen treeniohjelman kotiin tai salille, henkilökohtaisen ravintosuunnitelman, seurannan ja yhteydenpidon koko valmennuksen ajan, ohjelmien päivittämisen sekä sovitun määrän yhteisiä treenikertoja.

 

Käytössäsi on Syke -applikaatio, jolla treeniohjelmat kulkee kätevästi mukana. Toki ohjelmat saa halutessaan myös paperisina.

 

Valmennuksen hintaan vaikuttaa mm. treenikertojen määrä ja valmennuksen kesto.  Lähivalmennukset alkaen 99€/kk

 

Esim 6kk lähivalmennus jossa 12 tapaamista, 195€/kk, 6kk lähivalmennus jossa 6 tapaamista 136€/kk

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä minkälainen paketti olisi sopiva juuri sinun tarpeisiisi!

Olen laatinut muutamia erilaisia verkkovalmennuksia. 4 viikon verkkovalmennus on hyvä startti liikuntaan, tai mukavaa vaihtelua rutinoituneeseen treenaamiseen.

Verkkovalmennukset alk. 39,90€.

Treeniohjelma ja ruokavalio juuri sinun tarpeisiisi räätälitynä.

Räätälöity treeniohjelma tai -ruokavalio 59€

Valmiit ohjelmat alkaen 6,9€

Osaamisalueeni

Painonpudotus
Laihdutus
Lihasmassan kasvatus

Ota yhteyttä suoraan minuun

nina@treenarisi.fi

Löydät minut myös somesta