Yrityksestä

Treenarisi verkkokauppa on kahden nuoren Hyvinkääläisen yrittäjän perustama verkkokauppa, joka on perustettu, jotta treeniohjelmat, ravintosuunnitelmat ja verkkovalmennukset olisi mahdollisimman helposti saatavillasi.

Yrittäjät Nina ja Joakim keksivät idean verkkokauppaan Ninan aikaisemman Personal Trainer toiminnan aikana. Tuolloin ohjelmat myytiin pääsääntöisesti yhteydenottojen kautta. Kun olit löytänyt sopivan ohjelman tarpeisiisi, piti ensin laittaa viestiä ja sopia kauppa. Tällä tavalla toimiessa meni paljon aikaa ennen kuin sait ohjelman.

Treenarisi -verkkokaupasta saat etsittyä ja ostettua sinulle sopivan ohjelman tai valmennuksen helposti, oli sitten tarpeesi yksittäinen treeniohjelma, treeniohjelmapaketti, ravintosuunnitelma tai verkkovalmennus. Ninalta saatavilla myös Personal Training etävalmennus ja lähivalmennus, juuri sinulle räätälöitynä.

Valmiit treeniohjelmat ja ravintosuunnitelmat saat heti tilauksen jälkeen kassalla. Saat myös koodin, jolla voit lisätä ohjelman Syke-sovellukseen ja niin ohjelmat kulkee aina mukanasi.
Verkkovalmennuksiin saat heti kassalla linkin, josta pääset liittymään mukaan valmennukseen. Valmennus alkaa ostoa seuraavana maanantaina.
Henkilökohtaiset ohjelmat suunnitellaan täysin sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi ja saatkin kassalla heti alkukartoituslomakkeen, jonka takaisinsaamisen jälkeen sinulle laaditaan henkilökohtainen ohjelma joka lähetetään sinulle mahdollisimman pian. Usein henkilökohtaiset ohjelmat lähetetään jopa saman päivän aikana, mutta jos ohjelmia olisi paljon työjonossa saat ohjelman kuitenkin viimeistään 1-3 arkipäivän aikana.

Verkkokaupassa on kattavat maksutavat, jotta jokaiselle löytäisi sopivan tavan maksaa. Verkkokaupassa voi maksaa verkkomaksuna, pankki- ja luottokorteilla, MobilePay:lla, Collector laskulla ja -osamaksulla, Klarna laskulla ja -osamaksulla sekä Smartumin, Edenredin ja ePassin liikuntaeduilla.

Tavoitteenamme on, että saisimme verkkokaupan valikoimiin myös muiden Personal Trainereiden ohjelmia ja verkkovalmennuksia ja pystyisimme näin helpottamaan myös muiden PT toimijoiden työtä.